change language
ets dins: home - news newslettercom contactar-noslink

Ajuda la Comunitat

  
22 Setembre 2017 | ESPANYA

Comunicat de premsa

No deixem passar més temps. Només un diàleg verdader i raonable permetrà trobar una sortida en aquesta crisi Catalunya-Espanya

 
versió imprimible

La història dels últims anys ens està portant a viure dies molt delicats i preocupants entre  la relació entre Catalunya i Espanya.

La recerca del bé comú necessita sempre el respecte dels drets de tots els ciutadans i de les institucions, la llibertat d’expressió i la convivència en pau.

En aquest context, la Comunitat de Sant’Egidio vol expressar la seva preocupació i fer una crida a tots aquells que tenen responsabilitats de govern a l’Estat espanyol i a la Generalitat de Catalunya, així com també a tots els ciutadans, a la serenitat i a la prudència per poder establir un diàleg constructiu per trobar solucions concretes. El diàleg és l’art que, malgrat les diferències, ens permet viure junts.

No deixem passar més temps. Només un diàleg verdader i raonable que inclogui totes les partes permetrà trobar una sortida en aquesta crisi.  El diàleg no debilita la identitat de ningú i permet redescobrir el que hi ha de millor en un mateix i en l’altre.  No es perdrà res amb el diàleg i permetrà evitar aquells xocs que poden obrir nous abismes.

En aquesta línia, compartim i sostenim la declaració que la Conferencia Episcopal Tarraconense ha comunicat sobre aquest tema.

 

22 de setembre de 2017