change language
ju jeni ketu: home newsletterlink

Support the Community

  

Paqja është gjithëmonë e mundshme - #peaceispossible

Foto, video, dokumente dhe materiale për takimin ndërkombëtarë të zhvilluar në 6-7-8 shtator në Tiranë

Vizita e Andrea Riccardi në Indonezi - Fotogaleri

Vizita e Andrea Riccardi në Pakistan - Foto

Le parole di Papa Francesco
archiveChristians in the Middle East: What Future?
Videos and texts of some sessions of the Summit Bari 2015


The visit of POPE FRANCIS to the Community of Sant'Egidio
Photos, videos and texts

PHOTOGALLERY #Mercychristmas: Christmas of Mercy 2015 in the world


Summer of solidarity
News from Italy and from the world


Writing to a person sentenced to death
Many good reasons to become pen-pals


Benedict XVI and the Community
Meetings and audiences

25 Janar 2018

'Our mission: a global friendship'. The message of European Youth of Sant'Egidio for the #HolocaustRemembranceDay


IT | EN | DE | FR | HU
23 Janar 2018 | BANGLADESH

A school for 300 rohingya children open in Jamtholi refugee camp


IT | EN | ES | DE | FR | PT | NL | RU | HU
18 Janar 2018

Elderly: the creation of a Minister for Loneliness in the United Kingdom is an alarm bell


Enabling in Europe protection networks against social isolation and favour alliance between generations. The experience of the programme "Viva gli Anziani" ("Horray for the Aged!") and the movement of the Youth for Peace

IT | EN | ES | DE
Arkivi I Lajmeve


31/03/2003
Newsletter n. 7/03
IT | EN | ES | DE | FR | PT | CA | NL | RU | PL | HU | SQ
ZONA GJEOGRAFIKE
EVROPË • AFRIKA • AZI • AMERIKA
world map
TAGS
Art Kuvend Mensë Adult lartë Salerno Vdekje E Lehtë Turqi Care dhënës Donacionet Meksikë Summer, Solidariteti 2014 Haiti Viva moshuarit shtëpi familjare Rusi Këshilli I Vatikanit II Përfshirja e punës Firence Bartolomeu I milan

DREAM News

24 Mund 2020 | BJELLORUSI

Supreme Court confirms death sentence for Kostseu brothers

... Jo dënimit me vdekje

LIBRAT
Religions and ViolenceClaretian Communications Foundation, Inc.
Making PeaceNew City
libra më shumë

VIDEO PHOTOS WEBTV
Corridoi umanitari: celebrata a Fiumicino la festa dell'accoglienza. Il servizio di TGR Lazio
trego me shume video

19/01/2015

19/01/2015

19/01/2015

19/01/2015

19/01/2015
tregojnë programe të tjera
Klikoni këtu për të vizituar kanalin tonë
Të gjitha videot dhe fotot të gjitha


NJOFTIM
6 Shtator 2015
Top-Channel
Lutja botërore për paqen, San't Egidio zgjedh Shqipërinë
6 Shtator 2015
Shqiptarja
Tiranë, komunitetet fetare apel: “Paqja është gjithmonë e mundur”
6 Shtator 2015
Koha Jone
“Lutja e Paqes 2015” në shtator mbledh në Tiranë liderët fetarë
6 Shtator 2015
Shekulli
“Takimi i paqes”, krerët botërorë të feve mblidhen në Tiranë
6 Shtator 2015
Top-Channel
Feja si simbol për paqen
arkivi


I NOSTRI BLOG
Amici dei poveri

Città per la Vita

Viva gli Anziani!

Giovani x la Pace

Notizie dal mondo

Bambini Invisibili